Petrie rijlaarzen bij Brandhof ruitersport!

 

Een mix van comfort en schoonheid.

Vanuit de gedachte comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen passend bij elke gelegenheid. Van een ontspannen buitenrit tot geconcentreerd aantreden in de ring. Onovertroffen schoonheid in een oogopslag. Sommigen door saillante details, anderen opmerkelijk door eenvoud. Wat we ook ontwerpen, aan kwaliteit doen we geen concessies. Al onze rijlaarzen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd kalfs- en rundleer en bewerkt tot een perfecte pasvorm.

 

Wereldwijde invloeden.

 

Geïnspireerd raken we dagelijks. Niet door de waan van de dag, maar door seizoenen, stromingen en ruiters uit de hele wereld. Ze brengen ons soms tot verbluffende initiatieven en altijd tot de creatie van sublieme rijlaarzen. Die mix van invloeden maakt onze rijlaarzen uitzonderlijk en onze mogelijkheden eindeloos.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de winkel en laat u verrassen door de mogelijkheden!  

Wil je laarzen laten aanmeten? Maak dan een aanmeet-afspraak. Stuur ons een e-mail of maak de afspraak telefonisch. 

Pioneer rijlaarzen verkrijgbaar bij Brandhof Ruitersport!

Het Italiaanse ruitersportmerk Pioneer zorgt voor een doorbraak in maatwerklaarzen. Het hoge draagcomfort, de uitstekende kwaliteit en de luxe uitstraling vormen samen de succesformule van Pioneer rijlaarzen.

 

Pioneer rijlaarzen op maat

Pioneer rijlaarzen worden geheel naar wens en indien nodig op maat gemaakt. Er is keuze uit verschillende type laarzen, soorten en kleuren leer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop en stel zelf je droomlaars samen. Onze medewerkers helpen je daar graag bij.

 

Italiaans vakmanschap

Pioneer laarzen zijn echt Italiaans vakmanschap tegen een eerlijke prijs. Laarzen zijn al verkrijgbaar vanaf € 299,-. Kom langs in onze winkel en ontdek de mogelijkheden. Wil je laarzen laten aanmeten? Maak dan een aanmeet-afspraak. Stuur ons een e-mail of maak de afspraak telefonisch.