Verkrijgbaar in onze winkel: ruitersportmerk Kingsland

Het Noorse merk Kingsland Equestrian staat voor modieuze ruitersportkleding met een tijdloze uitstraling. De collectie bevat niet alleen alledaagse ruitersportkleding, maar ook prachtige wedstrijdkleding en accessoires voor het paard.

Een complete outfit van Kingsland

In onze winkel vind je onder andere jassen, rijbroeken, t-shirts, sokken, handschoenen en complete wedstrijdsets van het merk Kingsland. Ook het mooiste voor je paard vind je in de collectie van Kingsland.

De collectie van Kingsland is in 1999 onder andere begonnen met een klassiek bomber jacket, een sportieve jas die geschikt is voor alle weertypen. Door de jaren heen heeft dit populaire product wat kleine veranderingen ondergaan, maar dit type jas maakt nog steeds een belangrijk onderdeel uit van de collectie.

Kingsland bij Brandhof Ruitersport in Veenendaal/Renswoude

In onze winkel in Veenendaal/Renswoude vind je een uitgebreid assortiment voor dames en heren. Draagcomfort speelt bij Kingsland een belangrijke rol. In de collectie vind je veel verschillende modellen, waardoor wij voor iedere lichaamsbouw de juiste pasvorm hebben.