EQUIFIX FAULPELZ (LAZY-MAN) 750 ML.

EQUIFIX FAULPELZ (LAZY-MAN)
750 ML.


  • 0,00
Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar
Super makkelijke zelfwerkende leerreiniger.

Reinigt en brengt vet automatisch op al het leer aan, zonder moeite in slechts 2 minuten - Niet nodig hoofdstel of tuig te demonteren.

Een genie is van aanleg lui. Daarom heeft de mensheid veel baanbrekende verworvenheden te danken aan het streven van hun uitvinders naar comfort. U moet het proberen, anders gelooft u het niet. U kunt het proberen - u neemt uw paard het hoofdstel af en dompelt het drie keer zacht in een emmer met de mengeling van Equifix Faulpelz en water. Dan hangt u het hoofdstel te drogen. Klaar is Kees! Het hoofdstel is nu net zo schoon alsof het met zadelzeep gereinigd is en even goed verzorgd als met leerbalsem. Met Equifix Faulpelz kunt u zadels, paardentuig, hoofdstellen, botten, chaps enz. uit glad leer heel gemakkelijk in één keer reinigen, vetten en verzorgen. Alles in slechts 2 minuten!

Goed schudden voor gebruik!
4 sluitingsdoppen Equifix Faulpelz in een emmer met 5 liter koud water laten oplossen, het leer ca. 30 sec onderdompelen en nat weghangen.

Niet laten inweken! Het leer is nu gereinigd en ingevet en kan na ca. 15 minuten weer worden gebruikt. Metalen onderdelen zoals bit en frontriem worden gelijk mee gereinigd. Laarzen, zadels of zeer sterk vervuilde onderdelen worden gemakkelijk met een spons gereinigd. Leer niet in de zon of bij een verwarming laten drogen! Nooit onverdund gebruiken! Leer kan heel verschillende kwaliteiten hebben. Daarom adviseren wij, het middel eerst op een kleine onopvallende plaats uit te proberen.
 
Barcode 0000025523188
Artikelnummer
  • Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 45
  • In Veenendaal tot 16:00 besteld dezelfde dag geleverd
  • Persoonlijk advies in onze winkel